Kriminell helaften i Kristiansand

Det er med stor glede vi registrerer at flere og flere krimfestivaler ser dagens lys. Denne krimkvelden i Kristiansand har figurert på plakaten i noen år, men det spørst om de noen gang har hatt en lignende line-up med strålende navn som akkurat i år. Her kan du lese om arrangementet, og bestille deg billetter om du ikke allerede har gjort det.

Programmet for årets krimfestival i Kristiansand inneholder altså så mange toppnavn at de kunne arrangert fire kvelder med fullpakket program, men her får du altså alt servert på et sølvfat på en enkelt kveld. I tillegg kjører Håndverkeren en tre-retters middag til de som kjøper billett til arrangementet. Redaksjonen regner med at det blir langt flere enn 13 til bords denne kvelden, at glassene fylles med mer enn arsenikk, og at det ikke er helt sikkert at det er hovmesteren som har gjort det ….

Det blir en helaften for minnebøkene, det er iallfall sikkert. Hans Olav Lahlum er som vanlig hovmesteren som inviterer forfatterne til en samtale fra scenen, og mellom måltidene får dere servert indrefileen av norsk og nordisk krim. Hit kommer altså både Tom Egeland, Sven Petter Næss, Kristina Ohlsson, John Unsgård, Eystein Hanssen, Ingar Johnsrud, Alex Dahl, Jørgen Jæger og Tove Taalesen.

Festivalen går av stabelen onsdag 22.november, og bordsettingen starter klokken 18.00 på Håndverkeren Restaurant & Pub i Kristiansand. Det blir i tillegg til middag og bokbad også salg av bøker i pausene, med mulighet for signerte eksemplarer. Det er Norli Markens gate, sammen med Kristiansand Kommune og Kristiansand Krimfestival, som står bak arrangementet, og vert og bokbader for kvelden er som sagt Hans Olav Lahlum.

Prisen for å få med seg en tre-retters middag med mord og mysterier denne onsdagen er 749 kroner, og eventet varer fra 18.00-23.00. Du må gjerne besøke arrangørens facebooksider for å lese mer om hva som skjer der. Ønsker du å kjøpe billetter gjør du det her:

NB! Forhåndssalget stenger kl 1700 samme dag, og hvis det fortsatt er ledige billetter legges disse ut i døra kl 1800. Tidligere har imidlertid festivalen alltid blitt utsolgt, så for garantert plass anbefaler vi å kjøpe god tid i forveien…



Legg igjen en kommentar

Om Nettstedet:

Krimlitteratur.com er drevet av krimforfatter Geir Tangen i et samarbeid med et utvalg av andre norske krimforfattere og bokbloggere. Her publiseres nyheter, tips og anmeldelser om norsk og internasjonal krimlitteratur, filmer, og krimserier.

Nettstedet er uavhengig av forlag, og drives utelukkende på ideell basis. Det vil si at nettstedet ikke mottar noen form for økonomisk støtte, og at bidragsytere ikke får økonomisk kompensasjon for sine artikler eller anmeldelser.

Bidragsytere navngis i artiklene, de står selv ansvarlig for det publiserte innholdet, og det lenkes til deres egne blogger eller hjemmesider der det er aktuelt.


BIDRAGSYTERE:

Geir Tangen (red.)

Kjell Magne Gjøsæther

Ernst Stenberg

Sven Petter Næss

Henning Sviland

Anne Lise Johannessen

Anita Ness

Magasinet Hverdagsnett

Lotten Glans

Agnes Lovise Matre

Tine Sundal