Velkommen til Lahlums Krimfestival til helga!

For ellevte gang inviterer Hans Olav Lahlum krimforfattervenner og lesere til en weekend på Hotel Lyngørporten i Tvedestrand, og det starter på fredag. Dette er årets høydepunkt for mange av oss som kommer igjen år etter år etter år. Nydelig stemning, fantastisk mat, verdens hyggeligste betjening, gapskratt, quiz , sosialt samvær og spennende krimnyheter. Her presenterer vi programmet for festivalen!

Om vi tillater oss å se med et lite skråblikk på årets program, så får dere altså muligheten til å møte en hyllevelter av en tysk bestselger, en av høstens største Realitykjendiser, en dramaqueen med royal Netflix-suksess, en psykolog det er umulig å stole på vil ditt beste, mannen bak råmaterialet «Makta»-skaperne har fråtset i, og en prisvinnende internasjonal krimforfatter med en suicidal krimhelt på baklomma.

Det er ikke småtteri med andre ord … Gjengen Hans Olav tar med seg denne gangen er altså Helene Flood, Trude Teige, Tom Egeland, Randi Fuglehaug og Heine Bakkeid. Det som imidlertid er spesielt med denne festivalen, er at det aldri stanser med disse krimforfatterne. Det er nemlig et kobbel av oss som returnerer år etter år bare for å få med oss begivenheten, være sammen med lesere og kolleger, og bryne oss på Lahlums krimquiz. Vi får våre «five minutes of fame» på scenen fredagskvelden, men etter det er det bare kos, sosialt samvær, fantastisk mat og interessante bokbad og arrangementer.

Folk kommer farende fra hele landet, og det er flere som nå har passert et tosifret antall besøk på denne festivalen. Er du glad i krim, i krimfestivaler, i å komme tettere på folkene bak bøkene, og i hyggelig sosialt samvær, så er denne festen av en helg en «no-brainer». Det er en grunn til at så mange rebestiller rommet sitt allerede den dagen de reiser.

Ønsker du å booke et festivalpass til helga, bør du skynde deg. Vi er bare noen få dager unna. Send en epost til resepsjon@lyngorporten.no så fort som mulig.

Her er programmet for festivalen. Vi gleder oss til å treffe deg:



Ett svar til «Velkommen til Lahlums Krimfestival til helga!»

  1. […] eller bestille deg et rom og et festivalpass i siste liten, finner du all informasjon du trenger i gårsdagens artikkel om festivalen her inne på […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Om Nettstedet:

Krimlitteratur.com er drevet av krimforfatter Geir Tangen i et samarbeid med et utvalg av andre norske krimforfattere og bokbloggere. Her publiseres nyheter, tips og anmeldelser om norsk og internasjonal krimlitteratur, filmer, og krimserier.

Nettstedet er uavhengig av forlag, og drives utelukkende på ideell basis. Det vil si at nettstedet ikke mottar noen form for økonomisk støtte, og at bidragsytere ikke får økonomisk kompensasjon for sine artikler eller anmeldelser.

Bidragsytere navngis i artiklene, de står selv ansvarlig for det publiserte innholdet, og det lenkes til deres egne blogger eller hjemmesider der det er aktuelt.


BIDRAGSYTERE:

Geir Tangen (red.)

Kjell Magne Gjøsæther

Ernst Stenberg

Henning Sviland

Anne Lise Johannessen

Anita Ness

Magasinet Hverdagsnett

Lotten Glans

Agnes Lovise Matre

Tine Sundal